Všetko čo mám rád

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 1,00 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Všetko čo mám rád kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
1,00 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Hudobnú reláciu Všetko, čo mám rád so Štefanom Skrúcaným a Ondrejom Kandráčom poznajú tisícky verných fanúšikov. To najlepšie z tejto zábavnej hudobnej show teraz vychádza v knižnej podobe. Darčeková publikácia dokáže aj u vás doma vytvoriť tú správnu uvoľnenú atmosféru a opäť vás rozosmiať a roztancovať, aj keď je práve televízia vypnutá. Knižka obsahuje kvalitné fotografie a výber tých najlepších vtipov od hostí, ale aj moderátorov. Neoddeliteľnou súčasťou knihy je aj spevník s notami k jednotlivým piesňam, ktoré v relácii doteraz odzneli. Zanôtiť a zahrať si tak môžete doma aj veľký slovenský hit Hej, sokoly.
Výber kníh autora Ondrej Kandráč

Zobraziť všetky knihy autora Ondrej Kandráč
Výber kníh vydavateľa Ikar

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Ikar
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.