Kandráč Ondrej a kapela Sokoly - Všetko, čo mám rád na Liptove CD+DVD

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 12,34 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Kandráč Ondrej a kapela Sokoly - Všetko, čo mám rád na Liptove CD+DVD kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
12,34 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Krátky popis
Všetko čo mám rád na Liptove je výnimočný live koncert Ondreja Kandráča a kapely Sokoly, ktorým sa v roku 2019 otvárala kúpeľná sezóna v Kúpeľoch Lúčky. Ondrej Kandráč a Štefan Skrúcaný, doprevádzaní kapelou Sokoly, predviedli na live koncerte bohatý repertoár ľudových piesní i evergreenov a na pódiu ako hostí privítali Juraja Baču, Tomáša Bezdedu, Moniku Kandráčovú, Ondreja Kandráča ml. a Emku Kandráčovú. Koncert vysielala TV JOJ a teraz si ho máte možnosť pozrieť aj vy na DVD videozázname. Najlepšie skladby z koncertu si môžete vychutnať aj na audio CD, ktoré je súčasťou dvojbalenia Všetko čo mám rád na Liptove. Tracklist: CD 1. Všetko čo mám rád 2. Čardáš dvoch sŕdc 3. Šaľeny východ 4. Na kostolnej veži 5. Smútok krásnych dievčat 6. Už som nebol celý týždeň doma 7. Postav dom 8. Vydala ma mamka 9. Rómske čardáše 10. Načo pôjdem domov / Dnes večer 11. Na kolena 12. Hound dog /Oči, oči, čierne oči 13. Krásne krásna 14. Bol som v meste Žilina 15. Dievča z Tokia 16. Včielka 17. Dva duby 18. Spoločný song 19. Sokoly DVD: Záznam z výnimočného live koncertu "Všetko čo mám rád na Liptove pri príležitosti otvorenia kúpeľnej sezóny 2019 v Kúpeľoch Lúčky.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Kandráč Ondrej a kapela Sokoly - Všetko, čo mám rád na Liptove CD+DVD je 12,34 €

Výber kníh autorov Ondrej Kandráč , Sokoly

Zobraziť všetky knihy autora Ondrej Kandráč, Sokoly
Výber kníh vydavateľa Slovenská produkčná, a.s.

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovenská produkčná, a.s.
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.