Koniec prázdnoty

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 6,50 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Koniec prázdnoty kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
6,64 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Koniec prázdnoty kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
6,64 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Koniec prázdnoty kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
6,50 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
História pozná niekoľko veľkých prorokov, okolo ktorých sa formovali spirituálne hnutia. Bez ohľadu na finálnu formu, do ktorej sa vyvinuli, učenie každého z nich sa sústreďovalo na jedinú prioritu - stratiť svoj život a tak dosiahnuť osvietenie. Kniha meditácií Koniec prázdnoty je sprievodcom meditačnými technikami, ktoré som praktizoval a pochopil. Je to priamy a praktický návod ako chápať Ježišove slová «Kto stratí svoj život, nájde ho.» Meditácia nie ako nástroj na sústredenie, ale ako intelektuálna výzva. Kniha má dve časti. V kapitole Meditácie opisujem skutočné a mentálne náročné meditácie, zamerané na zbavovanie sa strachu z vlastnej smrti a psychickej a fyzickej samoty. V kapitole Úvahy ponúkam jasné a vysvetľujúce pohľady na abstraktné témy ako dobrovoľná chudoba, kontrasty v živote, túžba, smrť. Koniec prázdnoty môžeme zaradiť do spirituálneho žánru, kde hlavným predstaviteľom je dielo kňaza A. DeMella, na ktoré sa viackrát odvoláva. Pri tvorbe som sa zameral na jednoduchú a jednoznačnú štylizáciu a krátky rozsah s cieľom napísať knihu prístupnú pre verejnosť.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Koniec prázdnoty je 6,59 €

Výber kníh autora Ondrej Kandráč

Zobraziť všetky knihy autora Ondrej Kandráč
Naše tipy


Záchrana pečene
Trápi vás pečeň? Bojíte sa, či tento dôležitý orgán vo vašom tele funguje správne, tak ako má? Autor vám v knihe Záchrana pečene poskytne odpovede na všetky dôležité otázky, ktoré vás ohľadom pečene trápia a mali by vás zaujímať. Zistíte prečo je dôležité, aby ste svoju pečeň chránili a nevystavovali nepriaznivým vplyvom a naučíte sa prečo je potrebné venovať jej zvýšenú starostlivosť. Pečeň je váš nenápadný spojenec v boji s príznakmi starnutia, mnohých chorôb a skutočný ochranca vo svete, ktorý je plný nástrah.