Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen
všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné
informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských
surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa,
základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství,
řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních
zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo
a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o
ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník
je určen i amatérským gastronomům.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K je 13,35 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...