Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního
oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka
pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní
popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu
výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována
i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev
nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na
možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována
problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří
cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově
upraveny podle platné legislativy.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Cukrářská technologie - 2.vydání je 19,51 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...