A book for the professional ice cream-maker as well as the hobby
cook, step-by-step photography accompanies the 60 frozen dessert
recipes, all by world-renowned chef Christophe Declerq. In 'Ice
Creations', master chef Christophe Declercq shares his secrets on
how to make the perfect frozen desserts, illustrating more than 60
original recipes. The book shows a variety of ice creations, always
innovative, creative and surprising, with useful information on the
different basic ingredients (and how they interact) in order to
make your own varieties. Published in the same series as Fine
Chocolates by Jean-Pierre Wybauw. Next to ice cream recipes, there
are also recipes for ice parfait, ice mousse, ice soufflé, ice
cakes and a lot of techniques for finishing your creations. The
clear step-by-step photography shows you how to create these
delicious dishes in your own kitchen, and the beautiful photographs
of the end results are sure to make your mouth water.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...