What makes Korean food so tasty? The secret is in the 'jangs,'
sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of
years. Jang is prepared by fermenting soybeans into soy sauce
(ganjang), soybean paste (doenjang) and chilli paste (gochujang).
This seasoning not only delivers a rich palette of flavours but it
also offers significant health benefits.Ae Jin Huys already
introduced us to kimchi, Korean fermented vegetables. In this book
she shows how to use various jangs to season your meals. Try
replacing the butter on your potatoes with jang, for instance, and
discover a rich bouquet of aromas.With 70 accessible recipes -
using ingredients easily available from your local store - these
jangs make your daily fare healthier and tastier in no time at all.
The best of both worlds!
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...