What makes Korean food so tasty? The secret is in the 'jangs,'
sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of
years. Jang is prepared by fermenting soybeans into soy sauce
(ganjang), soybean paste (doenjang) and chilli paste (gochujang).
This seasoning not only delivers a rich palette of flavours but it
also offers significant health benefits.Ae Jin Huys already
introduced us to kimchi, Korean fermented vegetables. In this book
she shows how to use various jangs to season your meals. Try
replacing the butter on your potatoes with jang, for instance, and
discover a rich bouquet of aromas.With 70 accessible recipes -
using ingredients easily available from your local store - these
jangs make your daily fare healthier and tastier in no time at all.
The best of both worlds!
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...