Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto
druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé
pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak
se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou
lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka,
karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování.
Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad,
díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití
uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě
korunováno úspěchem.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Uzení, nakládání a konzervování masa je 10,46 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...