The Kitchen Ecosystem

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 19,48 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

The Kitchen Ecosystem kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
19,48 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Paradigm-shifting, The Kitchen Ecosystem will change how we think about food and cooking. Designed to to create and use ingredients that maximize flavor, these 400 recipes are derived from 40 common ingredients--from asparagus to fish to zucchini--used at each stage of its ",life cycle",: fresh, preserved, and in a main dish.&,nbsp,Seasoned cooks know that the secret to great meals is this: the more you cook, the less you actually have to do to produce a delicious meal. The trick is to approach cooking as a continuum, where each meal draws on elements from a previous one and provides the building blocks for another. That synchronicity is a kitchen ecosystem.&,nbsp,For the farmers market regular as well as a bulk shopper, for everyday home cooks and aspirational ones, a kitchen ecosystem starts with cooking the freshest in-season ingredients available, preserving some to use in future recipes, and harnessing leftover components for other dishes. In&,nbsp,The Kitchen Ecosystem, Eugenia Bone spins multiple dishes from single ingredients: homemade ricotta stars in a pasta dish while the leftover whey is used to braise pork loin, marinated peppers are tossed with shrimp one night and another evening chicken thighs and breast simmer in that leftover marinade. The bones left from a roast chicken bear just enough stock to make stracciatella for two.&,nbsp, The small steps in creating “supporting ingredients” actuallysaves&,nbsp,time when it comes to putting together dinner.Delicious food is not only a matter exceptional recipes—although there are an abundance of those here. Rather, it is a matter of approaching the kitchen as a system of connected foods.&,nbsp,The Kitchen Ecosystem&,nbsp,changes the paradigm of how we cook, and in doing so, &,nbsp,it may change everything about the way we eat today.

Zobraziť všetky knihy autora Clarkson Potter Publishers, Eugenia Bone
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Outlander 4 - Bubny jesene
BUBNY JESENE je v poradí štvrtá kniha zo série OUTLANDER. Claire a Jamie spolu s Jamieho synovcom Ianom nachádzajú v kolónii Severná Karolína miesto, kde by sa usadili. Hľadajú spôsob, ako neprekročiť nebezpečnú hranicu medzi patronátom guvernéra Tryona a Clairiným poznaním nadchádzajúcej revolúcie v Amerike, ale aj medzi pomocou Jamieho tety Jocasty, poslednej z klanu MacKenzieovcov („MacKenzieovci sú šarmantní ako škovránky v poli, ale aj prefíkaní ako líšky.“) a nežiaducimi záväzkami v podobe otrokov na jej plantáži. Keď nájdu miesto v horách a postavia si svoj prvý zrub, ich novonadobudnutý život je síce šťastný, ale aj s príchuťou trpkosti pri spomienke na Briannu – dcéru, ktorú Claire opustila a Jamie nikdy neuvidí. Aj Brianna neustále premýšľa o svojich rodičoch. V historických záznamoch objaví nebezpečnú informáciu – správu o vypuknutí požiaru na Fraserovej holi. Základná dilema cestovateľov v čase sa objavuje opäť: Môžeme meniť minulosť? Ak áno... za akú cenu? Roger MacKenzie našiel rovnaké oznámenie v novinách a rozhodol sa Brianne o ňom nepovedať. Nechcel, aby riskovala svoj život pre niečo, čo sa nedá zmeniť. Ani ona sa mu nezdôverí, ale poštou mu doručia Briannine škatule s osobnými vecami a rodinnými rozpomienkami s lístkom, na ktorom je napísané: „Každý potrebuje históriu. Toto je moja história. Prosím ťa, postaraj sa o ňu, kým sa nevrátim.“ Vtedy sa Roger prikláňa k myšlienke, že správu v novinách našla aj ona. Roger nasleduje Briannu do minulosti, kam sa vybrala pátrať po svojich rodičoch, aby sa pokúsila zachrániť ich životy. Keď zistí, že odplávala do Ameriky, sám nasadne na loď, na ktorej je kapitánom Stephen Bonnet. Ako funguje cestovanie v čase? Kto dokáže prejsť časovou trhlinou a ako? Aké sú riziká cestovania v čase? A tí, ktorí môžu cestovať v čase, prečo sú ochotní všetko riskovať? Len a len pre lásku. Preklad: Zuzana Filadelfi „Výnimočný.” – Minneapolis Star Tribune „Excelentný.” – Rocky Mountain News „Trhák.” – The Wall Street Journal „Vynikajúci román... Nervydrásajúca výprava v čase a priestore plná nezodpovedaných otázok.” – Publishers Weekly