Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o
obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století.
Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich
zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které
mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na
druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné
stravy - v jejím působení na lidskou výživu.Publikace je společným
dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.Ing. Dany
Gabrovská, Ph.D (PK ČR)Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)Mgr. Ing. Diana
Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)Ing.
Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc.
(VÚPP)Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)Doc. MUDr. Pavel Kohout,
Ph.D (FTN Praha)Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)Ing. Pavel
Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) Publikace České technologické platformy
pro potraviny.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Obiloviny v lidské výživě je 5,50 €
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...