Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických
noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť,
podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe
hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj
cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach je 52,16 €
Metodický materiál k 2. pracovnému zošitu autorov Zuzana a Peter
Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené didaktickými
radami a postrehmi autorov. Obsah Desatinné čísla Slovné úlohy
Delenie desatinného čísla prirodzeným číslom Aritmetický priemer
Delenie desatinného čísla desatinným číslom Keď sa delenie nekončí
Krížom - krážom Trojuholník Trojuholníková nerovnosť Vnútorné a
vonkajšie uhly trojuholníka Výška trojuholníka Rozdelenie
trojuholníkov podľa veľkosti strán Konštrukcia trojuholníka, vety o
zhodnosti trojuholníkov Rovnoramenný trojuholník Rovnostranný
trojuholník Krížom - krážom Obsah obdĺžnika a štvorca Keď
štvorčeková sieť stačí Keď štvorčeková sieť nestačí Premeny
jednotiek obsahu Obsah štvorca a obdĺžnika Obsah pravouhlého
trojuholníka Krížom - krážom Objem kocky a kvádra Objem kocky a
kvádra Krížom - krážom Kombinatorika Hľadanie systému Stratégia
riešenia kombinatorických úloh Krížom - krážom
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...