Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského
zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a
odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti.
Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku prevádzky pohostinských
zariadení. Publikácia je určená predovšetkým študentom vysokých a
žiakom stredných odborných škôl cestovného ruchu a hotelierstva,
ako aj podnikateľským subjektom.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...