Cocina De La Vieja Praga

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu Cocina De La Vieja Praga aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...

Krátky popis
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los „Kružalky“ praguenses? ?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? ?Cómo es la típica cocina checa? ?Sabe Vd. que los platos que ahora consideramos típicos para la tradición checa provienen de diversas partes de Europa? ?Que la carne de cerdo asada con los “knedliky” y col guisada es invento de un dueno de restaurante? ?Que los filetes de ternera empanizados provienen de Italia del Norte y llegaron a nuestro país a través de la Corte de Viena? ?Y qué dice del goulash húngaro o rollos de carne rellenos? ?Y quiere saber qué platos prefería el famoso actor checo Hugo Hass o qué gustaba a los escritores Franz Kafka y Jaroslav Hašek? …pues ha elegido bien. Venga a visitar el curioso mundo de la antigua cocina checa. Déjese guiar por este libro de viejas recetas checas. Las recopiló un famoso viajero praguense – amante de la buena comida, los buenos hábitos y la vida en general.
Výber kníh autora Viktor Faktor

Zobraziť všetky knihy autora Viktor Faktor
Výber kníh vydavateľa Práh

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Práh
Naše tipy


Sedem sestier (Sedem sestier 1)
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20. storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom rozplieta aj svoj vlastný.