Knihu Cocina De La Vieja Praga aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...
Krátky popis
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los „Kružalky“
praguenses? ?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? ?Cómo es la
típica cocina checa? ?Sabe Vd. que los platos que ahora
consideramos típicos para la tradición checa provienen de diversas
partes de Europa? ?Que la carne de cerdo asada con los “knedliky” y
col guisada es invento de un dueno de restaurante? ?Que los filetes
de ternera empanizados provienen de Italia del Norte y llegaron a
nuestro país a través de la Corte de Viena? ?Y qué dice del goulash
húngaro o rollos de carne rellenos? ?Y quiere saber qué platos
prefería el famoso actor checo Hugo Hass o qué gustaba a los
escritores Franz Kafka y Jaroslav Hašek? …pues ha elegido bien.
Venga a visitar el curioso mundo de la antigua cocina checa. Déjese
guiar por este libro de viejas recetas checas. Las recopiló un
famoso viajero praguense – amante de la buena comida, los buenos
hábitos y la vida en general.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...