Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám
postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a
zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach,
ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy
pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady,
ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku
kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či
neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín,
preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa
začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú
desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite
nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z
morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho
mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Metodický materiál k 1. pracovnému zošitu a učebnici autorov Zuzana
a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené
didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Zlomky Zlomok
Číselná os Rozširovanie a krátenie zlomkov Porovnávanie a
usporadúvanie zlomkov Zlomky, zmiešané čísla a desatinné čísla
Sčítanie a odčítanie zlomkov Násobenie a delenie zlomkov Slovné
úlohy Krížom-krážom Percentá, promile Prečo percentá? Percento Časť
prislúchajúca počtu percent Počet percent Základ Slovné úlohy
Jednoduché úrokovanie Diagramy Promile Krížom-krážom Kváder a kocka
Voľné rovnobežné premietanie, perspektíva Stenová a telesová
uhlopriečka Nárys, pôdorys a bokorys
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...