Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo... a prečo s tým nevieme
prestať Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v
súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy. Lekár a
výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš
tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi a čo
robia s naším telom (zďaleka nejde len o nárast hmotnosti),
zdravím, spoločnosťou i planétou. Máme právo vedieť širšie
súvislosti o tom, čo jeme a pijeme, a autor nám ich v knihe ponúka.
Nenájdete v nej žiadne príkazy či zákazy, ale množstvo vedeckých
faktov, zistených skutočností a výsledkov experimentov. Vydajte sa
na objavnú cestu svetom potravinárstva a nášho stravovania. Chris
van Tulleken je infektológ v londýnskej nemocnici špecializovanej
na tropickú medicínu. Vyštudoval na univerzite v Oxforde a doktorát
(PhD.) v odbore molekulárna virológia získal na University College
London, kde aj pôsobí ako docent. Vo výskume sa zameriava na vplyv
korporácií na ľudské zdravie, najmä v kontexte detskej výživy, a
spolupracuje s organizáciou UNICEF a Svetovou zdravotníckou
organizáciou.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Vysoko spracovaní ľudia je 17,01 €
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...