Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom
tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti
spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a
zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou
o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov.
Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje
publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a
farmárskych pracovníkov. Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom
pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné
syry.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...