The legendary chef Ferran Adria's think-tank, the
elBullifoundation, applies its rigorous Sapiens methodology to the
core products that form the foundation of all cuisine This
fascinating and encyclopedic volume, compiled by the globally
influential chef, Ferran Adria's elBullifoundation, is a deep dive
into unprocessed and raw culinary ingredients and explores why
identifying, classifying, and categorizing food is essential to
refining every chef's culinary skills. Drawing on disciplines such
as biology, botany, zoology, and chemistry, and guided by the
unique 'Sapiens' methodology, which employs a holistic,
research-based approach, it is packed with compelling infographics,
diagrams, and illustrations that make this fascinating subject easy
to comprehend for culinary professionals and enthusiasts. Following
in the footsteps of What is Cooking and The Origins of Cooking,
this valuable reference will redefine the way we look at what we
eat.
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...