The legendary chef Ferran Adria's think-tank, the
elBullifoundation, applies its rigorous Sapiens methodology to the
core products that form the foundation of all cuisine This
fascinating and encyclopedic volume, compiled by the globally
influential chef, Ferran Adria's elBullifoundation, is a deep dive
into unprocessed and raw culinary ingredients and explores why
identifying, classifying, and categorizing food is essential to
refining every chef's culinary skills. Drawing on disciplines such
as biology, botany, zoology, and chemistry, and guided by the
unique 'Sapiens' methodology, which employs a holistic,
research-based approach, it is packed with compelling infographics,
diagrams, and illustrations that make this fascinating subject easy
to comprehend for culinary professionals and enthusiasts. Following
in the footsteps of What is Cooking and The Origins of Cooking,
this valuable reference will redefine the way we look at what we
eat.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...