Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 49,35 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
49,35 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
'Ballymaloe Desserts is an extraordinary cookbook'. - David Tanis Attainable, reliable, and inspirational recipes for the home baker from the acclaimed pastry chef at the iconic Ballymaloe House in Ireland Ballymaloe House, in County Cork, Ireland, is heralded as the birthplace of modern Irish cuisine. There, visitors are treated to acclaimed pastry chef JR Ryall's daily array of seasonally inspired treats, wheeled through the dining room on a vintage dessert trolley.In Ballymaloe Desserts, Ryall presents 130 recipes for his award-winning confections, tested and perfected for the home baker. Eye-catching, elegant, and a bit magical, these inspiring yet accessible recipes range from the delightfully retro Ice Cream Bomb to the showstopping Irish Coffee Meringue Gateau to a Classic Strawberry Shortcake made modern with an edgy geometric presentation. Ryall is an excellent teacher, providing clear, detailed instructions for each dish.Recipes are built to be adaptable, highlighting Ballymaloe's commitment to seasonality and fresh local ingredients. His thoughtful advice appears throughout the book, revealing the best method for whisking egg whites, serving tips for adding major &,amp, 'wow' factor, and more. Chapters and recipes include: Fruit : Compote of Green Gooseberry and Elderflower, Sugared Peaches Meringues : Almond Meringue Gateau with Chocolate and Rum Cream Mousses, Set Creams, Jellies and Fruit Fools : Orange Mousse with Chocolate Wafers Puddings : Old-Fashioned Rice Pudding Some Biscuits and Petit Fours : Strawberries Almandine Frozen Desserts : Blackcurrant Ice Cream, Blood Orange and Passion Fruit Sorbet Pastries : Rhubarb and Custard Tart Cakes : Irish Apple Cake, Chocolate Mousse Gateau
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland je 49,35 €

Výber kníh autorov Phaidon Press Ltd , JR Ryall

Zobraziť všetky knihy autora Phaidon Press Ltd, JR Ryall
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Matematika 5 - Pracovný zošit 1 - Zuzana Berová
Matematika od autorskej dvojice Zuzana a Peter Bero je prvým uceleným konceptom vyučovania matematiky na základnej škole. Na Slovensku ojedinelý súbor učebníc a pracovných zošitov od jedného autorského kolektívu pre prvú až deviatu triedu spracovaný v modernej grafickej úprave. Učebnice aj pracovné zošity sú spracované podľa inovovaného ŠVP platného od septembra 2015. Tieto texty podporujú riadené aktívne učenie, pri ktorom je hlavný dôraz kladený na prácu žiakov a pri ktorom je učiteľ inšpirátorom a organizátorom diania v triede (metóda R.A.U.) tak, aby žiakov aj učiteľa práca bavila. Sú napísané tak, aby ich mohli používať všetci žiaci, bez ohľadu na ich predpoklady pre matematiku. Prezentujú matematiku pre každého, môžu podľa nich pracovať výborní žiaci, ale aj žiaci, ktorým matematika robí ťažkosti. Učebné texty berú do úvahy, že rôzni žiaci preferujú rôzne spôsoby vytvárania poznatkov (vizuálne, auditívne, kinesteticky...). Používajú jasný a jednoduchý jazyk, ktorý je blízky súčasnej generácii detí. Učebné texty obsahujú množstvo rôznorodých úloh tak, aby učiteľ nemusel vyhľadávať ďalšie zdroje. V každej téme úlohy od najjednoduchších až po veľmi zložité, tak aby učiteľ mohol diferencovať prácu v triede. Je v nich veľmi veľa projektov, či už čisto matematických, alebo začleňujúcich do vyučovania matematiky prierezové témy. Učebnice a pracovné zošity systematicky a dlhodobo pripravujú žiakov na Testovanie 5 a Testovanie 9. Sú vhodné aj pre nižšie ročníky osemročných gymnázií.