The definitive cookbook of hearty, healthy Turkish cuisine, from
the leading authority on Turkey's unique food traditions, Musa
Dagdeviren, as featured in the Netflix docuseries Chef's Table
Vibrant, bold, and aromatic, Turkish food - from grilled meats,
salads, and gloriously sweet pastries to home-cooking family
staples such as dips, pilafs, and stews - is beloved around the
world. This is the first book to so thoroughly showcase the
diversity of Turkish food, with 550 recipes for the home cook that
celebrate Turkey's remarkable European and Asian culinary heritage
- from little-known regional dishes to those that are globally
recognized and stand the test of time, be they lamb kofte, chicken
kebabs, tahini halva, or pistachio baklava.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...