The Perfect Loaf

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 43,65 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

The Perfect Loaf kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
43,65 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52&,lt,p/&,gt,Maurizio Leo's blog The Perfect Loaf is the go-to destination on the internet for beginner sourdough bakers. He now brings his impeccably detailed techniques, foolproof recipes, and generous teaching style to a groundbreaking debut cookbook that delves into the absolute fundamentals of sourdough--plus the tools and confidence to explore beyond. &,lt,p/&,gt,Recipes cover flavorful, crowd-pleasing favorites:Essential freeform loaves: Simple Sourdough, Rosemary &,amp, Olive Oil, Extra-Sour Sourdough, Cranberry &,amp, Walnut, Demi Baguettes Pan loaves: Everyday Sandwich Bread, Naturally Leavened Brioche, German Whole Rye, Honey Whole Wheat Sandwich Bread Pizza and flatbread: Roman-Style Pan Pizza, Focaccia, Naan, Flour Tortillas, Pita Buns, rolls, and more: Soft Dinner Rolls, Potato Buns, Ciabatta Rolls, English Muffins, Bagels Sweets: Weekend Cinnamon Rolls, Italian Doughnuts, Summer Fruit Sourdough Crostata, Banana Bread, Cinnamon BabkaBeginner bakers will have their hands held the entire way, with troubleshooting sections and numerous sidebars answering almost every question they may have--like how to store a sourdough starter long-term, how bakers' percentages actually work, and a visual guide to common ",bread fails", and how to remedy them. Seasoned bakers will relish deep dives into the science behind baking processes and expert information on how to build their ",baker's intuition", and level up by experimenting with hydration, ingredient ratios, freshly milled grains, and specialty flours. Whether you're new to bread baking or a pro, The Perfect Loaf will be your indispensable guide in the kitchen.
Výber kníh autorov Random House , Maurizio Leo

Zobraziť všetky knihy autora Random House, Maurizio Leo
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Zrodená z ohňa (Trón zo skla 3)
Tretí diel najúspešnejšej fantasy série súčasnosti Trón zo skla v hlavnej úlohe s najobávanejšou nájomnou vrahyňou Celaenou Sardothien!Celaena sa už vysporiadala s nebezpečnými protivníkmi i so srdcom rozlámaným na márne kúsky. Teraz myslí len na pomstu, no ako kráľova šampiónka musí slúžiť podlému tyranovi, ktorý má všetko na svedomí. Kapitán kráľovskej gardy ju však vyšle do Wendlynu netušiac, že Celaenina minulosť aj budúcnosť sa skrýva práve v ďalekom kráľovstve férov. Pomoc férskej kráľovnej má však privysokú cenu... Kým Celaena vo Wendlyne bojuje s démonmi minulosti, v Erilei sa na útok pripravujú nebezpečné sily. Chaol a Dorian sa púšťajú do boja s temnotou, akú nečakali ani v najhorších nočných morách. Obávané bosorky sa totiž spolčili s tyranským kráľom a krvilačná Manon sa nezastaví, kým pred ňou nebude celá Erilea kľačať na kolenách. Ak dokáže Celaena prekonať samú seba, stane sa najväčšou hrozbou pre kráľa a jeho zem – ale aj pre seba. Nenechajte si ujsť najpopulárnejšiu fantasy sériu súčasnosti: Trón zo skla, Koruna z temnoty, Zrodená z ohňa... a nezabudnite na štyri exkluzívne novely k sérii Trón zo skla!