The Complete Book of Cheese

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 43,65 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

The Complete Book of Cheese kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
43,65 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
This essential reference covers all aspects of the four cheese styles—including 150 varieties, how to select, serve, savor, and store them, and forty-six recipes from around the world.This comprehensive book provides a complete overview of cheese so readers can recognize the properties of each family: their history, ingredients, production and aging processes, seasonality, flavor profiles, and pairing affinities. Expert tips for choosing which cheese to buy, how to serve and store it, and the best ways to appreciate its nuances give readers the confidence to:• Understand the steps in the production process• Identify 4 types, 24 families, and 150 varieties of cheese• Pair cheese expertly with different foods and drinks• Create perfectly balanced cheese boards• Serve 46 homemade recipesThe four cheese types include fresh (cream cheese, burrata, Halloumi, gjetost), soft (goat, Brie, Époisses, Roquefort), firm (Morbier, Gouda, Cantal, cheddar), and hard (Gruyere, Emmentaler, pecorino, provola). Suggested pairings include feta roasted in fig leaves with peppercorns and preserved lemons, Munster with a Tripel pale ale, dessert wine, or gin, Stilton with black cherry jam, mango juice, or on pizza, and Grana in pesto or with sparkling or red wine according to the age. Once familiar with the varieties, put your favorite cheese to use in savory or sweet recipes, from Quesadillas to Parmesan soufflé, Frittata a la Scamorza to Tartiflette, Linguine Carbonara to Khachapuri, or Cheesecake to Ricotta Pancakes. A glossary, selected bibliography, and indexes to the cheese varieties and the recipes complete the book.

Zobraziť všetky knihy autora Editions Flammarion, Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Matematika 6 - Pracovný zošit 2 - Sprievodca učiteľa - Zuzana Berová
Metodický materiál k 2. pracovnému zošitu autorov Zuzana a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Desatinné čísla Slovné úlohy Delenie desatinného čísla prirodzeným číslom Aritmetický priemer Delenie desatinného čísla desatinným číslom Keď sa delenie nekončí Krížom - krážom Trojuholník Trojuholníková nerovnosť Vnútorné a vonkajšie uhly trojuholníka Výška trojuholníka Rozdelenie trojuholníkov podľa veľkosti strán Konštrukcia trojuholníka, vety o zhodnosti trojuholníkov Rovnoramenný trojuholník Rovnostranný trojuholník Krížom - krážom Obsah obdĺžnika a štvorca Keď štvorčeková sieť stačí Keď štvorčeková sieť nestačí Premeny jednotiek obsahu Obsah štvorca a obdĺžnika Obsah pravouhlého trojuholníka Krížom - krážom Objem kocky a kvádra Objem kocky a kvádra Krížom - krážom Kombinatorika Hľadanie systému Stratégia riešenia kombinatorických úloh Krížom - krážom