More than 200 recipes from Gaston Lenôtre's classic cookbook, fully
updated for the modern chef along with spectacular new
photography.Gaston Lenôtre, the legendary master French pâtissier,
was revered for having made desserts lighter and more delicious,
his techniques continue to influence pastry chefs in France and
around the world. This new edition of the now cult cookbook--first
published in English in 1977 as Lenôtre's Desserts and
Pastries--has been updated in collaboration with the chefs at
Lenôtre Paris and two of the founder's children. Two hundred
essential recipes include croissants, éclairs, crepes,
mille-feuilles, baba au rhum, molten chocolate cake, lemon meringue
pie, and mango tartlet. The chefs at Lenôtre Paris--who run a
world-class cooking school--have adapted the recipes for amateur
bakers and experienced professionals alike who seek inspiration
from the rich tradition of Lenôtre's French pâtisserie.
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...