The Bread Book

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 37,00 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

The Bread Book kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
37,00 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
A bread-making masterclass for home bakers, featuring simple, satisfying breads, loaves, and rolls made from a range of flours, including gluten-free varieties In The Bread Book, Eric Kayser - founder of the legendary French bakery Maison Kayser and bestselling author of The Larousse Book of Bread makes baking bread from scratch both accessible and exciting. Kayser begins with the fundamentals of bread-making, offering primers on traditional leavening techniques, types of flour, and essential ingredients, as well as a helpful glossary. Each recipe is explained with concise, easy-to-follow instructions, and includes prep, proofing, and baking times to aid with time management.Step-by-step photography demystifies the more complex breadmaking processes, and a handy troubleshooting section addresses common breadmaking dilemmas. The collection of 60 recipes includes foolproof versions of boulangerie and international staples, healthy recipes featuring heritage grains - from high-protein lentil and chickpea flours to low-gluten and gluten-free varieties made with einkorn, buckwheat, spelt and rye, as well as a mouthwatering range of sweet loaves and brioches. Clear, comprehensive, and beautifully produced,The Bread Book is a kitchen shelf essential for the modern home baker.Chapters and recipes include: Classic Breads : Baguette, Boule, Heritage Wheat Bread, No-Knead Bread, Rye Loaf Breads with Heritage Grains : Corn and Sunflower Seed Bread, Grape Seed Bread, Hemp Bread, Rice Flour and Buckwheat Bread, Quinoa Flour Bread Breads of the World : Bao Buns, Challah, Naan, Pita, Rosemary Focaccia Stuffed Loaves : Cheese Bread, Fig, Hazelnut, and Fennel Bread, Matcha and Candied Orange Bread, Mixed Fruit and Nut Crown, Olive Bread Brioches : Babka, Chocolate and Banana Brioche, Ekmek with Raisins and Pecans, Japanese Milk Bread with Pistachios and Cherries, Pain Au Lait
Výber kníh autorov Phaidon Press Ltd , Éric Kayser

Zobraziť všetky knihy autora Phaidon Press Ltd, Éric Kayser
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Kráľovstvo z popola (Trón zo skla 7)
Dlhoočakávané finále jednej z najúspešnejších fantasy sérií, závislosti, ktorej prepadli čitatelia po celom svete, Trón zo skla! Aelin Galathynius sa zaprisahala, že zachráni svoj ľud, aj keď cena, ktorú za to treba zaplatiť, je nepredstaviteľne vysoká. Keď ju kráľovná férov Maeve uväzní v starodávnej železnej truhle a niekoľko mesiacov mučí, jedinou nádejou na prežitie je len Aelinina ohnivá vôľa a strašná istota, že ak ju Maeve zlomí, bude to znamenať skazu pre jej milovaných. S každým ďalším dňom však jej pevné odhodlanie nepoddať sa čoraz viac slabne... Kým je Aelin v zajatí, jej priateľov a spojencov osud zaveje na všetky svetové strany. Niektoré putá sa posilnia, iné sa spretŕhajú naveky. A keď sa ich cesty znovu spoja, všetci musia bojovať, ak Erilea nemá padnúť. V napínavom záverečnom diele svetového bestselleru od Sarah J. Maas bude musieť Aelin zviesť posledný, najťažší boj pre záchranu seba samej – a pre prísľub lepšieho sveta.