Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb,
hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o
spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia
sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov.
Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným
strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a
pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd. je 28,12 €
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...