Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na
výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o
význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho
delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch
lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice
je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe,
spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Technológia 2 (učebný odbor mäsiar) je 28,12 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...