Six Seasons

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 39,43 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Six Seasons kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
39,43 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Six seasons - each with its own character. The first vegetables of spring are all about tenderness and new growth. We've been eating sturdy winter fare for so long that slender, tender, and delicate is exactly what we need ...a ripe juicy tomato would feel too much, too soon.Early summer steps up that game a bit - the flavours aren't yet intense, but the fresh and green notes are deeper and all is livelier. Midsummer starts the flavour riot - more variety, more colours and textures. Late summer is the lush period - the richest colours, most vibrant flavours, and sensuality.Then back to fall and winter, when life in the fields slows down. In each of the six seasons, McFadden celebrates vegetables as only a chef with the soul and experience of a farmer can. Vegetables appear not only in their prime seasons but also in multiple seasons, because how you handle, say, a young spring carrot bears no relationship to what you do to storage carrots in winter.McFadden's intuitive feel for the way seasons affect flavour translates into recipes that coax out the best of each ingredient.The 225 fresh, modern, and entirely approachable recipes range from the raw to the cooked to the preserved. While 75 percent of the recipes are vegetarian, there are plenty in which meat, seafood, and poultry play a supporting role. All have that great vibrancy made possible by McFadden's keen sense with seasoning, and his ability to get to deep and rich without the use of unnecessary fats.These are but a few of the many lessons taught in this beautifully photographed book.

Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Outlander 3 - Moreplavec
V treťom diely série OUTLANDER sa dozvedáme, že Jamiemu Fraserovi sa ani pri všetkej snahe nepodarilo zahynúť na bojisku pri Cullodene. Nie je z toho nadšený. V dvadsiatom storočí je Claire síce šokovaná z odhalenia, že Jamie prežil, ale rovnako je aj nadšená. Spoznávame Jamieho príbeh, ako postupne plynie, keď sa pokúša pozliepať život z čiastočiek svojej duše aj svojej krajiny, ktoré zostali, a z Clairinho krátkeho opisu spoznáme uplynulých dvadsať rokov po tom, čo ho opustila v Cullodene. Roger MacKenzie a Brianna (Clairina a Jamieho dcéra) si k sebe nachádzajú cestu počas spoločného pátrania útržkami minulosti a tvrdošijne hľadajú stopy po Jamiem Fraserovi. Dokážu ho nájsť? A ak sa im to podarí, vráti sa Claire k nemu? A ak sa vráti... čo bude potom? Úprimne? Asi by bolo jednoduchšie opísať, čo sa nestalo, ako to, čo sa stalo. Príbeh plynie od duchov Samhainu v Škótskej Vysočine až k uliciam a nevestincom Edinburghu, k šírošírym diaľavám na mori a dobrodružstvám v Západnej Indii. Kníhtlač, vlastizrada, vražda, vúdú, čínsky fetišizmus nôh, únos, korytnačia polievka a mnoho iného. Ale za tým všetkým stojí jediná Jamieho otázka: „Sassenach, prijmeš ma takého, aký som, a riskneš všetko pre muža, ktorého si kedysi poznala?“