Tento titul je v českom jazyku Siedma z radu kuchárok z edície
Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a
vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky
a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody
mora. Z receptov a odporúčaní si vyberú tí, ktorí s rybami a
morskými plodmi len chcú začať i tí, ktorí ich už dávno pravidelne
pripravujú a hľadajú nové nápady. Lovte a varte s chuťou! 160 strán
starostlivo vybraných a redaktorkami Apetitu vyskúšaných receptov
je rozdelených do 8 kapitol: Polévky Filety & celé ryby Bez kostí
Plody moře Grilování Z konzervy Delikatesy Servis
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Ryby a plody moře (Edice Apetit je 16,33 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...