Tento titul je v českom jazyku Siedma z radu kuchárok z edície
Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a
vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky
a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody
mora. Z receptov a odporúčaní si vyberú tí, ktorí s rybami a
morskými plodmi len chcú začať i tí, ktorí ich už dávno pravidelne
pripravujú a hľadajú nové nápady. Lovte a varte s chuťou! 160 strán
starostlivo vybraných a redaktorkami Apetitu vyskúšaných receptov
je rozdelených do 8 kapitol: Polévky Filety & celé ryby Bez kostí
Plody moře Grilování Z konzervy Delikatesy Servis
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Ryby a plody moře (Edice Apetit je 16,33 €
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...