Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych
obrazoch najvyššej úrovne.Ryby a morské plody sú podnetom pre
širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu
je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých
príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou
zoznámi so svetom najrôznejších mušlí, slimákov, cez langusty,
garnáty, krevety a morské ráčiky až po sépie a ježovky. Prehľad
najdôležitejších druhov sladkovodných a morských rýb je určený
domácim labužníkom, ale prekvapí aj ambicióznych profesionálov
hotelovej kuchyne najvyššej kvality. Vysoká úroveň odborného
prístupu k publikácii je zaručená množstvom presných, názorných a
detailných fotografií. Názorne objasňujú ako si s týmito
delikatesami - všetkých druhov a spôsobov ich prípravy - poradiť v
kuchyni i za stolom.
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...