Riziká pri produkcii potravín

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 12,09 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Riziká pri produkcii potravín kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
12,09 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká 10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík 14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín 18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov 19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín 23.Hodnotenie zdravotného rizika

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Naše tipy


Rím a Vatikán (Objavujeme Rím
Praktický sprievodca mestom rozdelený na 11 okruhov. Titul je aktualizovaný každý rok.