Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a
jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako
riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda
ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné
riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii
potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej
bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným
rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti
vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká
10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská
klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v
kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík
14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických
rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín
18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov
19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z
potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z
neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín
23.Hodnotenie zdravotného rizika
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...