Tepelná úprava pokrmov priamym ohňom, v žiarovisku, na kameni či
otočnom systéme, je technickou skúsenosťou a nezriedka tajomstvom
obľúbených kuchárov. Chutné a spoločensky atraktívne spôsoby
prípravy, dochucovania a podávania grilovaných pochúťok sú
príjemným spestrením letných večierkov, či radosti z pobytu v
letnej kuchyni. V interiéri poskytuje gril a jeho obsluha veľké
množstvo nápadov, ktoré zvýraznia preferenciu plnej prírodnej chuti
nielen mäsitých pokrmov. Kniha, ktorá obsahuje veľké množstvo
fotografií je názornou pozvánkou do sveta kulinárskych praktík.
Metodický materiál k 1. pracovnému zošitu a učebnici autorov Zuzana
a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené
didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Zlomky Zlomok
Číselná os Rozširovanie a krátenie zlomkov Porovnávanie a
usporadúvanie zlomkov Zlomky, zmiešané čísla a desatinné čísla
Sčítanie a odčítanie zlomkov Násobenie a delenie zlomkov Slovné
úlohy Krížom-krážom Percentá, promile Prečo percentá? Percento Časť
prislúchajúca počtu percent Počet percent Základ Slovné úlohy
Jednoduché úrokovanie Diagramy Promile Krížom-krážom Kváder a kocka
Voľné rovnobežné premietanie, perspektíva Stenová a telesová
uhlopriečka Nárys, pôdorys a bokorys
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...