My Vegan Travels

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 17,58 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

My Vegan Travels kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
17,58 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
75 satisfying plant-based recipes for comfort food from around the world. A food-lover and keen traveller, Jackie Kearney became a favourite MasterChef UK finalist in 2011 thanks to her creative approach to vegetarian and vegan cooking that took inspiration from all over the world. However, if there is one thing that she loves to cook most, it is those comfort food classics that can satisfy any hunger pangs - and in this collection of vegan recipes, she shows how easy it is to do that as part of a plant-based diet.She begins with flavours from her childhood in No Place Like Home, featuring recipes such as My Big Fat Veggie Cottage Pie and Root Vegetable Rosti with Home-made Beans and Smoky Tempeh. European Summers follows with a selection of relaxed dishes like Campfire Risotto with Asparagus and Lemon, French Onion Soup with Cashew Cheese Croutons, and Roasted Aubergine Lasagne with Puy Lentils. Jackie is renowned for her love of Asian flavours, so the next chapter, Asian Comfort, is where her passion really shines.Try Beetroot and Watercress Samosas with Pineapple Chutney, Shami Kebab served in a naan or the classic South-east Asian soup Singaporean Laksa. For dessert, a Chai-spiced Rice Pudding with Ginger Cookies is the perfect winter warmer. Then, inspiration comes from across the USA with a vegan take on the classic NYC deli sandwich - Reuben's Honestly - and Tevo's Texan Scramble Breakfast Burrito, as well as those best-loved American sweet treats such as the Aint' No Vooddoo Rasberry Chai Doughnuts.With a guide to the vegan storecupboard and basic recipes for Easy Vegan Mayo, Cashew Cream, Flax Eggs and Almond Ricotta, this is the essential book for all those looking for deliciously satisfying plant-based food.
Výber kníh autorov Ryland , Peters & Small , Jackie Kearney

Zobraziť všetky knihy autora Ryland, Peters & Small, Jackie Kearney
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Outlander 4 - Bubny jesene
BUBNY JESENE je v poradí štvrtá kniha zo série OUTLANDER. Claire a Jamie spolu s Jamieho synovcom Ianom nachádzajú v kolónii Severná Karolína miesto, kde by sa usadili. Hľadajú spôsob, ako neprekročiť nebezpečnú hranicu medzi patronátom guvernéra Tryona a Clairiným poznaním nadchádzajúcej revolúcie v Amerike, ale aj medzi pomocou Jamieho tety Jocasty, poslednej z klanu MacKenzieovcov („MacKenzieovci sú šarmantní ako škovránky v poli, ale aj prefíkaní ako líšky.“) a nežiaducimi záväzkami v podobe otrokov na jej plantáži. Keď nájdu miesto v horách a postavia si svoj prvý zrub, ich novonadobudnutý život je síce šťastný, ale aj s príchuťou trpkosti pri spomienke na Briannu – dcéru, ktorú Claire opustila a Jamie nikdy neuvidí. Aj Brianna neustále premýšľa o svojich rodičoch. V historických záznamoch objaví nebezpečnú informáciu – správu o vypuknutí požiaru na Fraserovej holi. Základná dilema cestovateľov v čase sa objavuje opäť: Môžeme meniť minulosť? Ak áno... za akú cenu? Roger MacKenzie našiel rovnaké oznámenie v novinách a rozhodol sa Brianne o ňom nepovedať. Nechcel, aby riskovala svoj život pre niečo, čo sa nedá zmeniť. Ani ona sa mu nezdôverí, ale poštou mu doručia Briannine škatule s osobnými vecami a rodinnými rozpomienkami s lístkom, na ktorom je napísané: „Každý potrebuje históriu. Toto je moja história. Prosím ťa, postaraj sa o ňu, kým sa nevrátim.“ Vtedy sa Roger prikláňa k myšlienke, že správu v novinách našla aj ona. Roger nasleduje Briannu do minulosti, kam sa vybrala pátrať po svojich rodičoch, aby sa pokúsila zachrániť ich životy. Keď zistí, že odplávala do Ameriky, sám nasadne na loď, na ktorej je kapitánom Stephen Bonnet. Ako funguje cestovanie v čase? Kto dokáže prejsť časovou trhlinou a ako? Aké sú riziká cestovania v čase? A tí, ktorí môžu cestovať v čase, prečo sú ochotní všetko riskovať? Len a len pre lásku. Preklad: Zuzana Filadelfi „Výnimočný.” – Minneapolis Star Tribune „Excelentný.” – Rocky Mountain News „Trhák.” – The Wall Street Journal „Vynikajúci román... Nervydrásajúca výprava v čase a priestore plná nezodpovedaných otázok.” – Publishers Weekly