Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory
ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola
mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na
styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy
s probiotickými účinkami v potravinách
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Mikrobiológia potravín - Kolektív autorov je 17,99 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...