Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory
ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola
mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na
styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy
s probiotickými účinkami v potravinách
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Mikrobiológia potravín - Kolektív autorov je 17,99 €
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...