Meat, Poultry & Game

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 37,00 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Meat, Poultry & Game kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
37,00 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts? dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Mondenewspaper?provides the ultimate reference on preparing and cooking meat.This book offers a complete course in cooking all types of meat: beef, veal, pork, lamb, poultry, and game. From trussing a chicken to tying a pork loin to dressing a rack of lamb, readers will gain all the fundamentals for preparing meat, along with more advanced techniques such as preparing sweetbread or deboning and stuffing quail. Impress your dinner guests by serving dishes such as duck confit, wild boar tacos, moussaka, beef bourguignon, filet mignon, Texan pork ribs, osso bucco, or lamb tajine.Written by the culinary school’s experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated cookbook provides concise, expert guidance through forty-two fundamental techniques and seventy recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master the world-class culinary school’s recipes and techniques for preparing meat.
Výber kníh autorov Editions Flammarion , Ferrandi Paris

Zobraziť všetky knihy autora Editions Flammarion, Ferrandi Paris
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Matematika 6 - Pracovný zošit 2 - Sprievodca učiteľa - Zuzana Berová
Metodický materiál k 2. pracovnému zošitu autorov Zuzana a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Desatinné čísla Slovné úlohy Delenie desatinného čísla prirodzeným číslom Aritmetický priemer Delenie desatinného čísla desatinným číslom Keď sa delenie nekončí Krížom - krážom Trojuholník Trojuholníková nerovnosť Vnútorné a vonkajšie uhly trojuholníka Výška trojuholníka Rozdelenie trojuholníkov podľa veľkosti strán Konštrukcia trojuholníka, vety o zhodnosti trojuholníkov Rovnoramenný trojuholník Rovnostranný trojuholník Krížom - krážom Obsah obdĺžnika a štvorca Keď štvorčeková sieť stačí Keď štvorčeková sieť nestačí Premeny jednotiek obsahu Obsah štvorca a obdĺžnika Obsah pravouhlého trojuholníka Krížom - krážom Objem kocky a kvádra Objem kocky a kvádra Krížom - krážom Kombinatorika Hľadanie systému Stratégia riešenia kombinatorických úloh Krížom - krážom