The debut cookbook from the landmark East London restaurant,
showcasing a collection of contemporary Turkish recipes Discover
the food and stories of Mangal II, one of London’s most vibrant
food destinations, thanks to the dynamic vision of the Dirik
brothers. Following in the footsteps of their father, the Turkish
chef Ali Dirk who immigrated to London and opened the UK’s first
ocakbasi, Mangal I, in 1994, his sons have modernised Anatolian
cuisine for the 21st century. Through heartfelt essays about the
food, creativity, and legacy of the restaurant
and&,nbsp,&,nbsp,&,nbsp,&,nbsp, more than 60
original recipes, readers discover delicious signature recipes such
as Cull Yaw Köfte with Grilled Apple Sauce, Grilled Chickpea
Hummus, Sourdough Pide, Mushroom Manti, and Tahini Tart – all by
Sertaç Dirik, one of the most talented chefs of his generation.A
foreword by Action Bronson further tells the story of the
one-of-a-kind foodie destination beloved by devoted locals and
restaurant fans from around the world.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...