Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri
vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj
dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať,
správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše
300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho,
jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako
rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v
nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou
tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní
mäsa.
Vynikajúca detektívka kráľovnej zločinu – legendárnej Agathy
Christie – sa odohráva v povojnovom Anglicku v roku 1946. Autorka
nás zavedie na vidiek neďaleko Londýna, kam prichádza slávny
detektív Hercule Poirot, aby spolu so superintendentom Spenceom
riešil záhadný prípad v rodine Cloadovcov. Niekoľko týždňov po
sobáši s príťažlivou mladou vdovou Gordon Cloade tragicky zahynie
pri nemeckom bombovom útoku na Londýn. Vďaka tomu sa bývalá pani
Underhayová stane výlučnou majiteľkou rodinného bohatstva
Cloadovcov. Krátko nato Hercula Poirota navštívi švagriná nebohého
muža, ktorá tvrdí, vraj „duchovia“ ju varovali, že prvý manžel
Rosaleen Underhayovej ešte žije. Keď Poirota požiada, aby našiel
nezvestnú osobu iba podľa indícií zo záhrobia, slávneho detektíva
sa zmocnia pochybnosti, no ešte väčšmi ho máta pravý dôvod, prečo
ho Kathleen Cloadová vlastne vyhľadala... Prekladateľ: Zdenka
Buntová
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...