Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri
vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj
dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať,
správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše
300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho,
jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako
rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v
nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou
tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní
mäsa.
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...