Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde
aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný
druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje
zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred
tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi
alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom.
Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s
ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s
kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a
naštartujú vase chuťové poháriky.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...