Často sa nám stáva, že by sme si dali ľahko pripraviteľný, chutný
zákusok. Avšak zložité recepty sú mnohokrát časovo náročné a nedajú
sa vyčariť mávnutím čarovného prútika. Vtedy nám môžu poslúžiť
hrnčekové recepty. Pomocou hrnčeka sa totiž dajú vymerať rýchlo a
jednoducho všetky suroviny. Môžeme tak pripraviť torty, múčniky z
piškótového cesta, nepečené cukrovinky, koláče, ale aj čajové,
slané a sviatočné pečivá. Fotky z jednotlivých krokov pritom
zabezpečujú jednoduchú, rýchlu asprávnu realizáciu receptov.
Príjemné pečenie!
Metodický materiál k 1. pracovnému zošitu a učebnici autorov Zuzana
a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené
didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Zlomky Zlomok
Číselná os Rozširovanie a krátenie zlomkov Porovnávanie a
usporadúvanie zlomkov Zlomky, zmiešané čísla a desatinné čísla
Sčítanie a odčítanie zlomkov Násobenie a delenie zlomkov Slovné
úlohy Krížom-krážom Percentá, promile Prečo percentá? Percento Časť
prislúchajúca počtu percent Počet percent Základ Slovné úlohy
Jednoduché úrokovanie Diagramy Promile Krížom-krážom Kváder a kocka
Voľné rovnobežné premietanie, perspektíva Stenová a telesová
uhlopriečka Nárys, pôdorys a bokorys
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...