Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo
náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si
správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením. Chlieb a
pečivo z kváskového cesta má ľahšiu štruktúru a aj po pár dňoch
zostáva jeho kvalita podobná, neobjavuje sa chuť droždia. Kto sa
naučí pracovať s kváskovým cestom a bude spokojný s výsledkom, u
toho sa dostane drožďové cesto na vedľajšiu koľaj. Užívajte si
pečenie, prajeme veľa úspechov!
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Jednoduché recepty z kvásku je 8,46 €
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...