Historické štúdie 54

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu Historické štúdie 54 aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...
Našli sme knihu Historické štúdie 56. Dejiny a vývoj rôznych foriem správy - Peter Macho,Ingrid Kušniráková, nehľadali ste ju náhodou aj vy?

Krátky popis
Ročenka historického ústavu Slovenskej akadémie vied. Z obsahu: -Siroty ako nástroj rodovej politiky aristokracie v ranom novoveku -Bratislavský richtár Michal Gomboš a kauza deficitu sirotskej pokladnice -Osud sirôt v rodinách slovenských národovcov -Ústavná starostlivosť o osirelé deti v Uhorsku v 18. storočí -Krátke dejiny Sirotinca Márie ochrany v Bratislave -Príspevok k dejinám slovenského evanjelického sirotinca v Modre (so zreteľom na vývoj do roku 1918) -Zriadenie sirotinca v Rimavskej Sobote Dobročinným ženským spolkom a Spolkom Biely kríž
Výber kníh autora Ingrid Kušniráková

Zobraziť všetky knihy autora Ingrid Kušniráková
Výber kníh vydavateľa VEDA

Zobraziť všetky knihy vydavateľa VEDA
Naše tipy


Moderné paleo za 28 dní
Ponúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo. Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom sacharidov, antinutrientov a alergénov. Dominantnou zložkou všetkých jedál je zelenina, vďaka čomu obsahujú nadpriemerné hodnoty vitamínov a minerálov. Autori knihu zostavili na základe vlastných dlhoročných skúseností s varením paleo jedál. Z knihy sa napríklad dozviete, ako sa pripravujú špagety bez cestovín, rizoto bez ryže alebo fazuľová polievka bez fazule. Recepty do knihy boli povyberané tak, aby rešpektovali slovenskú kuchyňu a ich príprava bola čo najmenej prácna. Kniha obsahuje 88 receptov: – 43 hlavných jedál – 24 príloh a šalátov – 13 raňajok – 8 polievok Aby sme vám uľahčili plánovanie a premýšľanie nad varením, kniha je rozdelená do 4 ucelených týždňov s kompletnými nákupnými zoznamami pre 1, 2 alebo 4 osoby. Všetky recepty autori počas prípravy knihy vlastnoručne navarili a odfotili. Od paleo stravy môžete očakávať úpravu hmotnosti, zlepšenie trávenia, nárast životnej energie či zvýšenie imunity.