In this moving, personal account, chef and activist Gaby Melian
shares her journey with food and how creating a relationship with
food?however simple or complicated?is a form of activism in its own
right. Pocket Change Collective was born out of a need for space.
Space to think. Space to connect. Space to be yourself. And this is
your invitation to join us. This is a series of small books with
big ideas from today’s leading activists and artists. “Food rescued
me so many other times?not only because I sold food to survive. I
cook to entertain, I cook to be liked, I cook to be loved.” In this
installment, chef and activist Gaby Melian shares her personal
journey with food?from growing up in Argentina to her time as a
Jersey City street vendor and later, as Bon Appetit’s test kitchen
manager. Powerful and full of heart, here, Melian explores how we
can develop a relationship with food that’s healthy, sustainable,
and thoughtful.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...