This fully updated special edition of the classic complete guide to
the edible species that grow around us includes a new foreword from
the author and a plate section with identification guides for all
major species. Originally published in 1972, Richard Mabey's
classic foraging guide has never been out of print since. Food for
Free is a complete guide to help you safely identify edible species
that grow around us, together with detailed field identification
notes and recipes.In this stunning 50th anniversary edition,
Richard Mabey's updated text is accompanied by a wealth of
practical information on identifying, collecting, cooking and
preparing, as well as history and folklore. Informative
illustrations of key species by expert botanical artists are
included in a colour plate section. Beautifully written and
produced in a new, readable format, Food for Free will inspire us
to be more self-sufficient and make use of the natural resources
around us to enhance our lives.
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...