Dotknúť sa zvukom

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 9,41 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Dotknúť sa zvukom kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
9,41 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Dotknúť sa zvukom kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
9,41 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Jozef Lupták je slovenský violončelista, zakladateľ a umelecký riaditeľ festivalu Konvergencie. V rozhovore s Ivanom Ježíkom rozpráva o hľadaní vlastného umeleckého výrazu, o slovenskej hudbe vo svete a svetovej na Slovensku a o spletitých cestách festivalu, ktorý dnes patrí ku kľúčovým hudobným udalostiam v krajine. "Pre mňa je zvuk prvoradý. Je to prvá vec, ktorou sa interpret dotýka poslucháča. Zvuk je vo svojej podstate fyzická záležitosť. Vytvorím ho manuálne, rozrezonujem nástroj určitým spôsobom a v tom je už všetko. Zvuk letí vzduchom, dotkne sa tvojho ucha, potom tela a všetkého, čiže istým spôsobom sa dotýkam prostredníctvom zvuku toho človeka. Cez zvuk prichádza charakter mojej interpretácie, mojej osobnosti, môjho vyjadrenia, môjho myslenia, a jeho počúvaním sa preto prirodzene dá najviac zistiť. Je to prvý signál." Modré kreslo je edícia knižných rozhovorov s ľuďmi, ktorí svojím talentom a úsilím vytrvalo menia svoje okolie a krajinu k lepšiemu.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Dotknúť sa zvukom je 9,41 €

Výber kníh vydavateľa Monokel

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Monokel
Naše tipy


Moderné paleo za 28 dní
Ponúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo. Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom sacharidov, antinutrientov a alergénov. Dominantnou zložkou všetkých jedál je zelenina, vďaka čomu obsahujú nadpriemerné hodnoty vitamínov a minerálov. Autori knihu zostavili na základe vlastných dlhoročných skúseností s varením paleo jedál. Z knihy sa napríklad dozviete, ako sa pripravujú špagety bez cestovín, rizoto bez ryže alebo fazuľová polievka bez fazule. Recepty do knihy boli povyberané tak, aby rešpektovali slovenskú kuchyňu a ich príprava bola čo najmenej prácna. Kniha obsahuje 88 receptov: – 43 hlavných jedál – 24 príloh a šalátov – 13 raňajok – 8 polievok Aby sme vám uľahčili plánovanie a premýšľanie nad varením, kniha je rozdelená do 4 ucelených týždňov s kompletnými nákupnými zoznamami pre 1, 2 alebo 4 osoby. Všetky recepty autori počas prípravy knihy vlastnoručne navarili a odfotili. Od paleo stravy môžete očakávať úpravu hmotnosti, zlepšenie trávenia, nárast životnej energie či zvýšenie imunity.