Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne
mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov
na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb
aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana,
nositeľa viacerých ocenení. Správny výber udiarne a dreva, presná
regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú
zárukou úspechu. Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné
techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne
upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...