Long associated with holidays to France, Italy and beyond, here is
the chance for you to make the most of charcuterie and salumi at
home. Learn more about the history and types of charcuterie and
salumi available to buy in The Charcuterie Board. The Small Bites
chapter will provide you with a host of recipes to serve with
drinks, such as grilled chorizo and scallops on sticks, scotch eggs
and 'Sushi style' gorgonzola with prosciutto and rocket. You'll
also find recipes to make a perfect light lunch or starter, as well
as Main Courses such as paella with chorizo and omelette with ham,
gruyere cheese and patatas bravas. The section on home curing will
provide you with recipes to cure your own pork belly or duck
breast, while the range of Accompaniments from pickles to toasts
will give you all you need to complete your perfect charcuterie
board.
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...