Master patissier Will Torrent is back to show you the art of
working with chocolate at home. Covering the history and provenance
of chocolate, the varieties available, and the techniques needed to
turn it into beautiful and mouthwatering creations, this book will
inspire you to try all sorts of chocolate recipes. You will
discover how to make a host of delicious ganaches, caramels and
pralines. There are also chapters on Cookies, Biscuits &,amp,
Bakes, and Desserts &,amp, Puddings, so that you can put your
new knowledge and love of chocolate making to the best use in
recipes like macadamia and white chocolate cookies, chocolate and
salted caramel millionaire shortbread and chocolate fondants.
Chocolate drinks and ice creams get a chapter too.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...