Cafe Cecilia Cookbook

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 43,65 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Cafe Cecilia Cookbook kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
43,65 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
'At Café Cecilia you will find some of the absolute best cooking in London, and I'm greedily grateful for this little gem of a book.' - Nigella Lawson 'Producing ",honest", food is something I think about a lot. It's food that doesn't follow trends or fashions, that doesn't show off, that comes from the core of the cook. The food, the dining room and the way things are run at Café Cecilia is honest.They are from the soul of Max Rocha.' - Diana Henry The debut cookbook from rising star Irish chef Max Rocha and his hugely popular East London restaurant, Café Cecilia Café Cecilia is a beloved neighborhood restaurant serving simple Irish and European inspired food, that has become not only a foodie haven, but a huge hit with the international art and fashion crowd. It is chef Max Rocha’s first restaurant, and he takes inspiration from what’s in season, the cooking of his mother, Odette, and the food he grew up with in Ireland. Café Cecilia Cookbook,&,nbsp,the first and only book on this, one of the UK's most exciting and popular restaurants,&,nbsp,features 100 recipes from breakfast through to dinner.Dishes include signature dishes like Guinness Bread and Sage &,amp, Anchovy Fritti and seasonal dishes such as Poached greengage, granola and yogurt and Globe Artichokes with Sunflower Seed Tahini, with recipes for a host of soups, salads, breads, cakes, and kombuchas, as well as a selection of fish, meat, and vegetable dishes. With a foreword written by acclaimed British food writer and James Beard Award-winner Diana Henry, and images of the finished dishes shot within the stylish setting of Café Cecilia by Matthieu Lavanchy, together with photographs of the team and restaurant's suppliers by Jacob Lillis, this is a warm celebration of food, family, the loyal Café Cecilia team and all Max Rocha’s experiences.
Výber kníh autorov Phaidon Press Ltd , Max Rocha

Zobraziť všetky knihy autora Phaidon Press Ltd, Max Rocha
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Pôvod
Harvardský ikonograf profesor Robert Langdon príde do Guggenheimovho múzea moderného umenia v Bilbau, aby sa zúčastnil na odhalení objavu, ktorý „naveky zmení tvár vedy“. Podujatie usporiadal štyridsaťročný miliardár a futurista Edmond Kirsch, ktorý sa vďaka svojim ohurujúcim ultramoderným vynálezom a odvážnym predpovediam preslávil po celom svete. Kirsch, ktorý pred dvoma desaťročiami patril k prvým Langdonovým študentom na Harvarde, sa chystá zverejniť prelomový vedecký objav, ktorý zodpovie dve zo základných otázok ľudskej existencie. Langdona a stovky hostí uchváti originálna prezentácia, oveľa kontroverznejšia, ako Langdon čakal. Dokonale zorganizovaný večer sa však v okamihu zmení na chaos a hrozí, že Kirschov vzácny objav sa navždy stratí. Langdon sa ocitne v bezprostrednom ohrození a musí z Bilbaa utiecť. Sprevádza ho Ambra Vidalová, elegantná riaditeľka múzea, ktorá Kirschovi pomohla provokatívny večer pripraviť. Vydajú sa do Barcelony, aby našli záhadné heslo, ktorým odhalia Kirschovo tajomstvo. Pri pátraní v temných vodách utajených dejín a radikálneho náboženstva sa Langdon s Vidalovou musia skrývať pred nepriateľom, ktorého všadeprítomná moc zjavne pramení v španielskom kráľovskom paláci a ktorý sa nezastaví pred ničím, aby Edmonda Kirscha umlčal. Na ceste vyznačenej moderným umením a tajuplnými symbolmi odhalia Langdon a Vidalová stopy, ktoré ich nakoniec dovedú až ku Kirschovmu nečakanému objavu... a šokujúcej pravde, čo nám tak dlho unikala.