Biotechnológia 2 je určená pre žiakov chemických
študijných odborov, ale aj ako doplnková literatúra pre žiakov
potravinárskych študijných odborov. Je pokračovaním učebnice
Biotechnológia 1. Poskytuje prehľad
najdôležitejších oblastí využitia biotechnológií (výroba
aminokyselín, antibiotiká, špeciálne biotechnológie v
potravinárskom priemysle, poľnohospodárstve, odpadovom
hospodárstve, rastlinné biotechnológie, hybridómová technológia,
enzýmové a genetické inžinierstvo) so zameraním na konkrétne
biotechnologické procesy vybraných produktov, ich princípy a
možnosti aplikácie.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...