Since 2003, Alexandre Gauthier has been the chef at La
Grenouillere, a sixteenth-century farmhouse by the river Canche.
There, he creates a highly personal cuisine, a snapshot of every
season. Powerful, warm, sensuous, earthy yet delicate, it rests on
the building blocks of a classic French cuisine that he has
stripped of its formality and unnecessary intricacies. Gauthier has
received the distinction of being named a Chevalier de L'Ordre des
Arts et des Lettres from the French government and is one of the
leading figures of new European cooking. Through this book, he
offers a hundred of his culinary creations to read, to cook, to
consider. Superb photographs by Marie Pierre Morel showcase
Gauthier's food and the beauty of the region, where La Grenouillere
has become an important destination for foodlovers from all over
the world.
Ďalší príbeh z rodinnej ságy Sedem sestier. V tretej časti série je
hlavnou hrdinkou Star d’Apliese. Plachá, submisívna dievčina, ktorá
celý život žije v tieni svojej sestry Cece. Podobne, ako ostatné
adoptívne dcéry svojho nevlastného otca, dostáva indíciu, aby
hľadala svoj pôvod. Star dostáva adresu istého londýnskeho
kníhkupectva a tiež meno, na ktoré sa tam má spýtať – Flora
MacNicholová. Pátranie po svojich predkoch Star zavedú do
prekrásneho panského sídla v Kente a nádhernej Jazernej oblasti. Až
tu sa Star pomaličky začne dostávať zo svojej ulity a otvára svoju
dušu aj srdce pocitom, ktoré dovtedy nikdy nepoznala.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...