Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní
Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených
receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý
- vegetariáni i všežravci, ktorí chcú na grilovacie párty zaradiť
viac zeleniny a iných bezmäsitých surovín. Nájdete tu návod na
grilovaný ľadový šalát s údenou rančerskou zálievkou, Raichlenovu
pizzu Margherita, grilované artičoky s harissovou majonézou,
cuketové špízy s bylinkovo-citrónovým maslom či grilovanú kukuricu
na štyri spôsoby. V praktickom úvode sa dozviete všetko o potrebnom
vybavení a grilovaní ako takom, autor vás bude sprevádzať na každom
kroku: od výberu grilu cez bezpečné zapálenie ohňa až po nevyhnutné
pomôcky. Na konci knihy nájdete tipy, ako na grile zachádzať s viac
než troma desiatkami druhov zeleniny, ktoré poznáte a bežne z nich
varíte, ako aj s druhmi, s ktorými sa možno chystáte zoznámiť.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Ako grilovať zeleninu je 16,10 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...