Knihu Akademická encyklopedie českých dějin I. - A-C aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...
Krátky popis
Jednotlivá hesla této encyklopedie, jejichž rozsah podle povahy
tématukolísá od stručných charakteristik po rozsáhlé specializované
studie, jsou zaměřena na události, instituce a procesy, které
formovaly život společnosti v jejích nejrůznějších polohách, ale
také na obecné pojmy, organizační struktury, myšlenkové proudy a
kulturní směry. Jejich obsah zachycuje nejen stav historického
poznání na počátku 21.století, ale přináší také aktuální výsledky
výzkumu k látce dosud badatelsky opomíjené či rozptýlené v dílčích
zdrojích.
Ponúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo.
Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom
sacharidov, antinutrientov a alergénov. Dominantnou zložkou
všetkých jedál je zelenina, vďaka čomu obsahujú nadpriemerné
hodnoty vitamínov a minerálov. Autori knihu zostavili na základe
vlastných dlhoročných skúseností s varením paleo jedál. Z knihy sa
napríklad dozviete, ako sa pripravujú špagety bez cestovín, rizoto
bez ryže alebo fazuľová polievka bez fazule. Recepty do knihy boli
povyberané tak, aby rešpektovali slovenskú kuchyňu a ich príprava
bola čo najmenej prácna. Kniha obsahuje 88 receptov: – 43 hlavných
jedál – 24 príloh a šalátov – 13 raňajok – 8 polievok Aby sme vám
uľahčili plánovanie a premýšľanie nad varením, kniha je rozdelená
do 4 ucelených týždňov s kompletnými nákupnými zoznamami pre 1, 2
alebo 4 osoby. Všetky recepty autori počas prípravy knihy
vlastnoručne navarili a odfotili. Od paleo stravy môžete očakávať
úpravu hmotnosti, zlepšenie trávenia, nárast životnej energie či
zvýšenie imunity.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...